dinsdag 24 juli 2012

Aangekomen in Bangkok

Een vlekkeloze vlucht bracht ons veilig in Bangkok waar we al direct een moessonbui over ons heen kregen. De taxi zette ons af op wandelafstand van het hotel maar met zo'n bui is elke wandeling er eentje te veel. Onderweg onderhandelden we met de taxichauffeur om ons naar de grens met Cambodja te voeren en de prijs leek me redelijk ok. We zien nog wel, eerst eens andere prijzen checken.
Vlug de kamers ingenomen en nadien op stap in de Khao San buurt. We kwamen al snel uit bij het restaurant waar we twee jaar geleden ook al gegeten hadden. De eerste aperitief en nadien lekker smullen van weer overheerlijke maaltijden zoals een yelllow curry. Nadien nog wat rondgelopen in de buurt en de shopjes bekeken en natuurlijk uitgeprobeerd. Hilde kocht haar een BH van 100 baht wat neer komt op ongeveer € 2,5 en ik kocht mij een paar teenslippers.
Nadien gingen we nog langs bij een massage salon waar de vrouwtjes en Koen hun voeten lieten masseren die opgezwollen waren van de vlucht. Maar eerst zaten we nog in een voetbad waar een paar honderd kleine visjes zich te goed kwamen doen aan je dode huidcellen. Ik vond dit zo leuk dat ik er maar een uurtje ben blijven zitten. Zo waren mijn nagels ook meteen bijgeknipt :-) .
De temperatuur was zeer aangenaam dus bleven we nog wat op het terras zitten maar al vlug begon de vermoeidheid toch door te wegen en gingen we naar bed. Morgen meer Bangkok en meer verhaal hopelijk.

5 opmerkingen:

  1. Blij dat jullie heelhuids zijn toegekomen.
    Prettige vakantie. Geniet ervan!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk dat we jullie wat kunnen volgen! Paul

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Kan je zo geen visjes meebrengen voor in Koens visvijver? Misschien schept dit wel perspectieven voor de toekomst : Melse Fish Feet Peeling ;-)
    Leuk dat we op deze manier ook een beetje kunnen meegenieten van Cambodja. Geniet ervan! Koen en Elsy

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooie foto`s en verhalen! Ben zelf ook een Cambodjagek!

    http://www.mijncambodja.nl

    BeantwoordenVerwijderen